Wie zijn we

Ons kantoor is jong met een uitgesproken passie voor het incassovak. Met gedrevenheid zetten wij ons gericht in voor met name de lokale MKB ondernemers. Als onderdeel van de Zuyd Groep hebben wij een flinke dosis ervaring en kennis in huis. Wij kennen de markt en de mensen. En de mensen kennen ons. Onze collega’s zijn goed opgeleid, hebben allemaal kennis van zaken en een dosis ervaring en mensenkennis, waarmee ze u graag van dienst zijn.

Samen hoog inzetten!

We laten liever geen zaken aan het toeval over. Door met onze opdrachtgevers “samen te werken” kunnen we hoog inzetten – en elkaar daar waar nodig – versterken. Met respect voor de positie en de omstandigheden waarin de schuldenaar zich bevindt maar vooral waarbij het zakelijk belang van onze klant niet uit het oog verloren wordt.

Eerlijk en oprecht

Wij houden van fair ondernemen. Vertrouwen is immers de basis van zaken doen. Als wij u een advies verstrekken dan is dat een open, gedegen en eerlijk advies. Of u nu klant of schuldenaar bent. Maar ook, als het advies misschien niet het advies is dat u wilt horen, dan zullen wij u dit eerlijk kenbaar maken. Wij vinden het namelijk onze plicht om u geen worst voor te houden of zaken mooier voor te spiegelen dan dat ze zijn.

Contact met Zuyd Incasso

Online vordering indienen
Online betalen met iDEAL
Bezoekadres
Transportlaan 123
6163 CX Geleen
Kantoorgegevens
BTW NL1591.31.248.B.01
KVK 74121081
Bankgegevens
IBAN NL67ABNA0842047042
BIC ABNANL2U
Vandaag zijn wij bereikbaar van 9:00 tot 12:30 uur en van 13:30 tot 16:00 uur

Maatschappelijk Verantwoord Incasseren

Incasso als buitengerechtelijke dienstverlening heeft een groot maatschappelijk en economisch belang. Zuyd Incasso neemt maatschappelijk verantwoord incasseren serieus en committeert zich aan een werkwijze waarbij respectvol wordt omgegaan met de belangen van de maatschappij, onze klanten en die van debiteuren.

© 2019 Zuyd Incasso | KVK 74121081 | Voorwaarden & Tarieven | Privacybeleid

Op zoek naar een gerechtsdeurwaarder?