Incassokostencalculator

Incassodiensten

Ons doel? Een betalingsachterstand van uw klant omzetten in een betaling. Om dat te bereiken, kiezen we voor een unieke methode gebaseerd op het verkrijgen van vertrouwen en het voorkomen van onnodige kosten.

Uw betrouwbare partner

Uw klant betaalt niet en u wilt de vordering uit handen geven? Een betrouwbare incassopartner zou daarvoor de meest voor de hand liggende optie zijn. Hoewel wij dit niet ontkennen nemen wij niet elke incasso vordering zomaar aan. Sommige vorderingen zijn meer geschikt voor een incassobureau, sommige vorderingen zijn wellicht beter af bij een advocaat en weer andere vorderingen lenen zich weer meer voor een gerechtsdeurwaarder.

Wij zijn selectief in welke vorderingen wij in behandeling nemen. Niet omdat wij ons te goed voelen voor uw vordering, nee integendeel, wij vinden dat u de beste service en aanpak moet krijgen bij het incasseren van uw vordering. Elke incasso-opdracht is immers uniek. Voordat wij dan ook uw opdracht tot incasso in behandeling nemen zullen wij eerst bekijken op welke wijze u het beste geholpen bent. In overleg met u wordt dan het verdere verloop van de incasso bepaald en adviseren wij u welke stappen nodig zijn om het beste resultaat te bereiken en welke partij u daarbij het beste kan bijstaan.

Voorkomen is beter dan genezen

Bij incasso denkt men al snel aan dreigende brieven en andere pressiemiddelen om een schuldenaar tot betaling te dwingen. Er is echter ook een positieve benadering mogelijk. Onder preventie worden de maatregelen verstaan die u kunt nemen om het aantal moeilijk te innen vorderingen en incassotrajecten in uw bedrijf te minimaliseren. Maar ook mediation is een preventiemiddel.

Zuyd Incasso helpt u om de juiste maatregelen te nemen en om moeilijk te innen vorderingen en incassotrajecten te minimaliseren. Met onze pre-incassobrief geeft u uw klant nog eenmaal de mogelijkheid de vordering te voldoen zonder extra kosten. Hierdoor is de kans groot dat de zakelijke relatie in stand blijft.

Contact met Zuyd Incasso

Online vordering indienen
Online betalen met iDEAL
Bezoekadres
Transportlaan 123
6163 CX Geleen
Kantoorgegevens
BTW NL1591.31.248.B.01
KVK 74121081
Bankgegevens
IBAN NL67ABNA0842047042
BIC ABNANL2U
Vandaag zijn wij bereikbaar van 9:00 tot 12:30 uur en van 13:30 tot 16:00 uur

Maatschappelijk Verantwoord Incasseren

Incasso als buitengerechtelijke dienstverlening heeft een groot maatschappelijk en economisch belang. Zuyd Incasso neemt maatschappelijk verantwoord incasseren serieus en committeert zich aan een werkwijze waarbij respectvol wordt omgegaan met de belangen van de maatschappij, onze klanten en die van debiteuren.

© 2019 Zuyd Incasso | KVK 74121081 | Voorwaarden & Tarieven | Privacybeleid

Op zoek naar een gerechtsdeurwaarder?